De Manderij

In voorbereiding

Wonen in de Manderij in het hartje van Stiphout

Aan de zijde van het toekomstige Dorpsplein wordt een prachtig complex gebouwd met 3 bouwlagen met elk 6 appartementen (18 koopappartementen in totaal). Met een vormtaal waarbij rekening is gehouden met het feit dat dit bouwblok later het middendeel zal gaan uitmaken van een veel langere pleingevel aan de noordzijde van het nieuwe plein.

Aan de achterzijde liggen 7 “rugwoningen”. Vanaf het woonstraatje zien ze er bijna als normale eengezinswoningen uit, maar staan in feite half bovenop de supermarkt. Ze hebben hun woonlaag op de eerste verdieping, en op het zuiden gerichte daktuinen op het dak van de supermarkt.

De bewoners kunnen parkeren in de parkeerkelder, en de bezoekers aan de detailhandel op het plein aan de voorzijde.

Jouw nieuwe thuis

De Manderij wordt gebouwd met het oog op de toekomst. Elke woning is uitstekend geïsoleerd, losgekoppeld van het gasnetwerk en uitgerust met een luchtwarmtepomp. Hierdoor voldoet uw woning aan de BENG-norm en leeft u vrijwel energieneutraal.

Het project is gelegen in de kern van Stiphout, de appartementen aan een plein en de woningen aan een rustig straatje, de bossen en dagelijkse voorzieningen op loopafstand en alle stadse voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel leven op fietsafstand. Kortom: De Manderij biedt alles wat je mag verwachten van een modern nieuwbouwproject.

Over Stiphout

Stiphout is een dorp in de gemeente Helmond en heeft ongeveer 5500 inwoners. Stiphout beschikt over diverse voorzieningen waaronder twee basisscholen, een supermarkt, bakker, slager en diverse andere winkels. Wil je even tot rust komen dan kun je een bezoek brengen aan de Stiphoutse bossen, maar ook diverse sportverenigingen waaronder een voetbalvereniging en een tennisvereniging zijn er aanwezig. Stiphout is centraal gelegen, zo bereik je met ongeveer 5 autominuten het centrum van Helmond en binnen 20 autominuten sta je in het centrum van Eindhoven. Ga je liever met de trein dan fiets je ook zo naar station Helmond ’t Hout.

 

Interesse? Meld je dan snel aan
Hiermee blijf je op de hoogte van het belangrijkste nieuws en eventuele projecten

Inschrijven